Υπηρεσίες Web

Κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει στον κλάδο της, οφείλει να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση της. Η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία παράλληλα με την προνοητικότητα, είναι το κλειδί της βιωσιμότητας και πυλώνας ανάπτυξης. Η ευελιξία στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και η προσαρμοστικότητα σε νέα δεδομένα, δίνει το προβάδισμα στις επιχειρήσεις, να εξελιχθούν και να αναδειχθούν σε ηγέτες στον κλάδο τους. Το internet και τα οπτικοακουστικά μέσα είναι τα πλέον χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία και Υπηρεσίες web, καλύπτουμε ένα μέρος του κοινού το οποίο δεν θα μπορούσαμε πολλές φορές να προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά μας. Ταυτόχρονα, διευρύνουμε τα κανάλια επικοινωνίας με το υπάρχων κοινό μας.

Η EVENTURE γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της χρήσης νέων τεχνολογιών σε μια επιχείρηση, παρέχει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Web. Διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, αναλαμβάνουμε από τη διοργάνωση webinars και virtual συνέδριών μέχρι τη δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών. Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα οπτικοακουστικά μέσα, είμαστε σε θέση να διεξάγουμε ποιοτικά Web Events που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Λαμβάνοντας υπόψη τη θεματολογία και το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε, σχεδιάζουμε μαζί το  καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα, ώστε όχι μόνο να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει για κάθε περίσταση αλλά και να τους ξεπεράσετε.

Κομβική σημασία στην επιχείρησή σας κατέχει η επιλογή της καταλληλότερης ομάδας στην οποία θα εμπιστευθείτε τη δημιουργία των web υπηρεσιών που θα προσφέρετε. Μόνο με τον σωστό σχεδιασμό που θα ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και τα πιο σύγχρονα εργαλεία δημιουργίας web events, θα έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στο σύνολο των Υπηρεσιών Web που προσφέρουμε, υπάρχει η δυνατότητα για Live Streaming (ζωντανή μετάδοση του σεμιναρίου/συνεδρίου). Στην περίπτωση δημιουργίας τηλεοπτικής παραγωγής μπορεί να γίνει προσθήκη ειδικών εργαλείων όπως live poll και χρήση “Green Screen” ανάλογα με τις απαιτήσεις του προγράμματος. Η Eventure πρωτοπορώντας στον κλάδο της, σας προσφέρει καινοτόμες, συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις για ένα σύνολο υπηρεσιών που  αφορούν:

  • Webinars
  • Virtual/Web Συνέδρια
  • Ψηφιακά events και εκπαιδευτικά προγράμματα
  • Τηλεοπτικές παραγωγές
  • Web Scientific events