ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

EVENTURE

EVENTURE ειδικεύεται στην πραγματοποίηση και τη διαχείριση συνεδρίων & επιστημονικών εκδηλώσεων,
αναλαμβάνοντας κάθε πτυχή τους από τη σύνταξη του χρονοδιαγράμματος έως την επιτυχή ολοκλήρωσή τους.

Η υλοποίηση συνεδρίων & επιστημονικών εκδηλώσεων αποτελεί για εμάς απαιτητικό εγχείρημα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Περιλαμβάνει:

  • άριστη προετοιμασία
  • κατάλληλη προβολή
  • άψογη διεξαγωγή
  • επίτευξη πολύπλευρων & εξατομικευμένων στόχων

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων και λύσεων για να διασφαλίσετε ότι η εκδήλωσή σας θα αναδειχθεί σε κομβικό επιστημονικό γεγονός σύμφωνα με τους στόχους που έχετε θέσει. Μπορούμε να λειτουργήσουμε είτε επιφορτιζόμενοι με την πλήρη ευθύνη κάθε εγχειρήματος είτε ως επέκταση του διοργανωτή (αναλαμβάνοντας συμπληρωματικά καθήκοντα).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Εμπειρία στον χώρο

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση του αντικειμένου καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και εγγυώνται τη διοργάνωση ποιοτικών και επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών & επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Σωστή προσέγγιση

Η προσέγγισή μας στη διαχείριση κάθε είδους δραστηριότητας ξεκινά από την κατανόηση αφ’ ενός των ιδιαίτερων αναγκών που καλύπτει, αφ’ ετέρου των στόχων που έχει. Με αυτόν τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα να δράσουμε μεθοδικά και να διαχειριστούμε τις εκδηλώσεις σας με τον καλύτερο τρόπο, ικανοποιώντας τελικά τις προσδοκίες σας.

Καινοτόμες ιδέες

Προτείνουμε πάντα τις ιδανικότερες εγκαταστάσεις ή χώρους με τη χρήση των πλέoν σύγχρονων τεχνολογιών και οπτικοακουστικών μέσων. Ταυτόχρονα, εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες και εναλλακτικές, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο της εκδήλωσης ή των δραστηριοτήτων του φορέα διοργάνωσης.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
«Ότι θες μπορείς να το πραγματοποιήσεις,
αν το ονειρευτείς με πάθος,
αν αγωνιστείς για αυτό με πάθος,
αν το δημιουργήσεις με δύναμη!»
(Goethe)

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Βιοχημείας & Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου “Leeds” και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc στην Τοξικολογία από το Πανεπιστήμιο “Surrey” στην Αγγλία. Σπούδασε επίσης Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο “Nottingham Trend Business School” στο Nottingham της Αγγλίας και συνέχισε με υποτροφία τις σπουδές της στις Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο “City” του Λονδίνου. Τέλος, είναι κάτοχος τίτλου σπουδών (diploma) στο Digital Marketing & Social Media. Συνδυάζοντας το επιστημονικό background του χώρου των βιοιατρικών επιστημών με αυτό της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων εργάστηκε για χρόνια στα Τμήματα Marketing & Πωλήσεων Ελληνικών και Πολυεθνικών Εταιρειών του χώρου των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων καταλαμβάνοντας θέσεις στρατηγικής σημασίας.

Πιστεύοντας όμως ακράδαντα ότι για τα επαγγελματικά όνειρα ο χρόνος που πέρασε είναι καμιά φορά σύμμαχος… και επειδή διάβασε τα σημάδια, και αποκωδικοποίησε τα μηνύματα που έστελνε το σώμα και η ψυχή της… και επειδή άκουσε με προσοχή τις συμβουλές όλων των αγαπημένων της προσώπων πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!… και επειδή βρέθηκαν στη ζωή της άτομα που θέλουν να μοιραστούν μαζί της αυτό το όνειρο, να δημιουργήσουν, να εξελιχθούν, να δοκιμάσουν και να τολμήσουν…

η απόφαση λήφθηκε και έτσι… δημιουργήθηκε με πολύ πολύ αγάπη η EVENTURE (venture= το τόλμημα).

Η ίδια λέει: «Όλη αυτή η αλλαγή με φέρνει αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα συναισθήματα, βιώματα και δυνάμεις! Για αυτό την καλωσορίζω με πίστη, πάθος και κέφι και την βλέπω σαν ευκαιρία για Αυτό-ανακάλυψη, Εξέλιξη & Ολοκλήρωση.»

“Ποτέ δεν είναι αργά για να ονειρευτείς ή για να θέσεις ένα νέο στόχο στη ζωή” (C.S. Lewis)

Η Μόιρα αποφοίτησε από το τμήμα Κλασσικών Γραμμάτων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, όπου και απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο (D.E.A.) στη Συγκριτική Λογοτεχνία. Κατά την περίοδο των σπουδών της εργάστηκε ως μεταφράστρια για την Εταιρεία RIFF Productions, εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων με έδρα το Παρίσι (1998-2000).  Το 2000 προσλήφθηκε με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Κοινό Τμήμα Διερμηνείας και Μετάφρασης Συνεδριάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SCIC- European Commission) στις Βρυξέλλες, ως Διοικητική Υπάλληλος (Assistant). Κατά την περίοδο 2000-2001 και ταυτόχρονα με την εργασία της παρακολούθησε ένα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό στο Marketing Management στο ICHEC, στις Βρυξέλλες. Στην επιστροφή της στην Ελλάδα, το 2002, εργάστηκε ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και κατόπιν, για δύο χρόνια ως Project Coordinator στο τμήμα συνεδρίων της AC&C INTERNATIONAL S.A. Από το 2005 και για 15 χρόνια εργάστηκε στην εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων MASTERMIND S.A. αρχικά ως Project και εν συνεχεία ως Congress Manager. Σήμερα στην EVENTURE – Εvent Planning and Education, μία νέα και καινοτόμο εταιρία στον χώρο των επαγγελματιών διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, κατέχει τη θέση της Project & Event Manager.